Met ziel en zakelijkheid

Agenda


GRATIS aanbod

PROEFVLUCHT BEVLOGENHEID

Dit 7-daags gratis programma in de vorm van een e-book biedt een persoonlijke inleiding naar jouw wereld van bevlogenheid. Het programma nodigt je uit om met je eigen drive, talenten en dromen aan de slag te gaan. Wil je ook inchecken op deze proefvlucht? Druk dan het programmaboekje af en ga aan de slag!

Meer informatie en aanmelden

e-BOOK


Zomer 2019

IMPACTDAG BEVLOGENHEID

In de zomer van 2019 organiseren wij een ‘Bevlogen in Bedrijf event’ met de titel “Impactdag Bevlogenheid”. Een fris event waarin we je meenemen in de wereld van bevlogenheid. Een nieuwe benadering van het potentieel van het menselijk kapitaal in je organisatie. Je kunt je eigen score peilen op onze bevlogenheidsmeter en je laten inspireren door ons prikkelende programma. Neem deel aan ons interactieve programma mee, vanuit jouw eigen belevingswereld. Verken of onze zienswijze je raakt en ook van betekenis kan zijn in jouw team of organisatie. En bovenal; ga na afloop direct zelf aan de slag met vernieuwde veerkracht!

Meer informatie en aanmelden

event


5-8 okt 2019

Masterclass op Sardinië

Sardinië, één van The Blue Zones op aarde, ook wel het verborgen Atlantis, herbergt het geheim van het leven; gelukkig zijn. Een geweldige locatie voor een 4-daagse exclusieve masterclass in bevlogenheid, waarin we je meenemen in de Sardijnse cultuur en natuur en waar we verblijven en werken vanuit bevlogenheid, verbinding en overvloed.

Meer informatie en aanmelden

reis