Kijken met andere ogen,
zodat je ziet wat je eerder niet zag

 
 

Founding mothers – Wie zijn wij?

Rienske Zegwaard

Laten zien waar je werkelijk voor gaat en staat is niet voor iedereen vanzelf- sprekend. Wanneer ik mensen ont-moet of organisaties bekijk, laat ik me leiden door mijn intuitie en een schat aan kennis opgedaan in de vele werelden waar ik op projectbasis als communicatie- /eventmanager en trainer heb mogen werken. Authenticiteit in wie je bent heeft niet veel woorden nodig en is vaak helder en tastbaar in je daden. Zowel voor bedrijven als personen is ont-dekken waar je talenten, drijfveren en valkuilen liggen een weg van vallen en opstaan, maar vooral een van zelfreflectie en daarna voluit gaan.

Mijn bevlogenheid

Authenticiteit bewust ervaren en vervolgens zichtbaar maken, geeft mij energie. Doe gewoon wat je leuk vindt en laat los wat je niet meer dient, daarmee leef je je eigen avontuur!

kernwaarden

Le(e)f! , Humor, Creatief, Raak, Helder, Enthousiast, Bevlogen, Eigen-wijsheid, Groot.

Manon van der Kooij

In mijn carrière als Business Controller ontdekte ik dat werken aan een optimale bedrijfsvoering steeds weer uitkomt op mensen. Op die mensen die in positieve zin het verschil maken, en maar al te vaak op diegenen die niet optimaal presteren. In mijn werk en ook privé ontmoet ik ongelofelijk veel mensen die aangeven het niet naar hun zin te hebben in hun dagelijkse werk. Ofwel de sfeer in hun team of organisatie laat te wensen over, vaker nog kunnen ze hun talenten en passie niet kwijt in hun werk. Mijn persoonlijke drive is mensen vertellen, laten zien en laten ervaren dat het anders kan en mag, met ziel en zakelijkheid!

Mijn bevlogenheid

Ik ben bevlogen als ik creatief en afwisselend werk mag doen. Ik ontwikkel graag programma’s die het ware potentieel van mensen, teams en organisaties zichtbaar en voelbaar maken.

Kernwaarden

Bezield, Doortastend, Zorgvuldig, Ambitieus, Oprecht, Creatief, Humor, Bevlogen.