Practice what you preach

adminNews

Waar komt toch die rare mindfuck vandaan, dat je altijd alles zelf moet weten en doen?

Half september 2016 al brainstormend over onze samenwerking, stelden we onszelf de vraag; “Wat als we nooit meer zouden hoeven te werken voor inkomsten, wat zouden we dan gaan doen?” Het antwoord bleek een hoog doel te dienen; Nederlanders in hun werkzame leven gelukkiger maken, bevlogen zelfs!

Eigen wijsheid
We hebben het antwoord voor onszelf weten te vinden, een waardevolle route, vanuit onze persoonlijke Reden van Bestaan geïnitieerd, maar hoe brengen we dit proces ook over aan anderen?  In een wereld die overspoeld wordt met coaches, trainers en vele ‘Kom-in-je-kracht-initiatieven’ willen we op eigen-wijze een beweging op gang brengen die voorbij ons samenzijn reikt. Een beweging die je laat ervaren dat het enige dat je hoeft te doen is, een keuze te maken en daar zonder concessies naar te leven… daarmee krijgen individuen, teams en organisaties vleugels om te vliegen.

Stilte
Ideeën te over, maar hoe vatten we dat in een vorm die aanspreekt en welke producten passen daarbij? Op die vraag kwam mijn kennis, ervaring, en expertise als marketing- communicatie adviseur buitengewoon goed van pas en heel eerlijk… het antwoord bleef gewoon uit.
Absolute STILTE…
Lelijk oncomfortabel kan ik je zeggen, want dat is waar ik de afgelopen 10 jaar mee bezig ben geweest; anderen adviseren & begeleiden in hoe je je diensten en product in de markt zet en nu had ik echt even geen idee. Ik bleef hangen in mijn eigen WHY, HOW, WHERE?  De WHAT en WHO bleven gehuld in een soort grijze mist….

Voeding
Wanneer het antwoord niet komt, heb je een keuze. Je gaat nachten draaien in je bed, ervan balen, frustratie projecteren op je omgeving, chocolade eten, of jezelf terugtrekken (been there…done that) of… je vraagt om hulp (moeilijk kwetsbaarrrrrrrr zijn!!!).

Veerkracht
In januari kwamen we met 8 mensen uit ons netwerk bijeen om te reflecteren op onze visie en om voeding te geven met een frisse wind tijdens ons diner ‘Voeding Voor Veerkracht’. Middels een organisatie opstelling, rake vragen, scherpe observaties en een energieke setting kwamen de antwoorden vanzelf. Simpel en doeltreffend.

Vleugels
Door de juiste vragen te stellen startte onze vlucht. Na afloop heb ik me vaak afgevraagd waar toch die rare mindfuck vandaan komt dat je altijd alles zelf moet weten en doen. Juist met elkaar zijn we sterk, vullen we elkaar aan, zien we waar de hiaten en de oplossingen liggen, maken we zaken duidelijk en komen we tot de kern. Met grote dank aan de ‘niet lullen maar poetsen mentaliteit’ van onze ‘Circle of Trust’ kreeg ik een inzicht voor het leven en ontving Horus Focus haar vleugels.

Are you ready for take-off?

Rienske