(H)echt samenwerken
geeft vleugels

Samen bereik je meer

Wanneer we samenwerken met bevlogen mensen en organisaties, dan krijgen we echt vleugels.
Om jullie een indruk te geven van wat wij zoal doen, volgt hier in vogelvlucht een overzicht van recente producties:TED

TED is een non-profitorganisatie die zich bezighoudt met ‘Ideas Worth Spreading’. Wat begon als een vierdaagse conferentie in Californië 25 jaar geleden, is uitgegroeid tot een wereldwijde beweging om vernieuwende ideeën en inspirerende koplopers een podium te bieden en te steunen. Aan de Delftse editie in 2018, leverden we een bevlogen bijdrage. Met een kernteam van 13 mensen, 70 vrijwilligers, 39 partners en ruim 1000 bezoekers, werd TedxDelft 2018 ‘As a matter of faith’ een daverend succes. Onze focus lag bij het tot stand brengen van partnerships en het verbinden van talent aan het Social mediateam en het Marketingteam. Wat een motivatie en verbondenheid was er op deze inspirerende dag! We koesteren deze fantastische TEDxDelft en kijken uit naar de volgende editie!
Inspiratie festival

Stichting Kwest biedt gastouderopvang, dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang op ruim 20 locaties. Voor alle medewerkers organiseerden zij inspiratiefestival ‘Sla je Vleugels uit’. Zo konden medewerkers kennis maken met verschillende disciplines die voor meer werkgeluk en ontspanning zorgen. Bevlogen in Bedrijf organiseerde 2 workshops met als thema ‘In Vuur & Vlam’, waarbij leidinggevenden en medewerkers aan de slag gingen met het verbeelden van hun eigen passie en talent. De workshops werden afgesloten met concrete handvatten om met de inzichten van de workshop aan de slag te gaan.KENNISEXPEDITIE

Voor het kennisprogramma Klimaat, Water en Bodemdaling organiseerden wij een kennisexpeditie. Een dag die geheel in het teken stond van het creëren van nieuwe vergezichten. In expeditie stijl compleet met een persoonlijk logboek, kwamen deelnemers uit heel Nederland samen in de collegezalen van de Universiteit van Utrecht. Er was aandacht voor vergelijking, opinievorming, inspiratie, voor vernieuwing en toetsing van zowel de eigen visie en aanpak, als die van anderen. Kortom een dag waarin in een gezellige en inspirerende setting netwerken verder vergroot en verdiept en volop kennis werd gedeeld. Een dag die de deelnemers een stap verder bracht op weg naar de realisatie van hun dromen op het gebied van bodemdaling!FeelGood@Work

Deze dag voor werkzoekenden georganiseerd in theater de Poorterij te Zaltbommel bood een afwisselend programma en praktische tools waarmee deelnemers een extra zetje in de rug kregen bij het vinden van een baan.
Wij verzorgden de persoonlijke coaching en de workshop “Vind je droombaan”. Op een creatieve manier gingen we op zoek naar talenten en passies, verbonden we hart en hoofd. Dat resulteerde in vele prachtige inspiratieborden.
Verder was er deze dag ruimte voor:
– kleur- en stijladvies voor de perfecte kledingstijl
– ‘ready voor sollicitatie’ Linked IN/ Facebook profiel incl. professionele foto
– nieuwe look met kapper en kleding
– cv check met nog meer tips en tricks!Verziekingsdebat

Wat je aandacht geeft groeit! Verwonderd dat organisaties de afgelopen jaren zoveel tijd en aandacht hebben geschonken aan ziekteverzuim, stress en burn-out, vroegen we ons af; Is die gekozen aanpak effectief, of is het slechts pleisters plakken op steeds terugkerende wonden? Als alles wat aandacht krijgt groeit, is het dan niet veel logischer dat de focus ligt op bevlogenheid? En wat is dat eigenlijk bevlogenheid? Hoe word je het en hoe blijf je het? En is het zo besmettelijk als ze zeggen?
Allemaal thema’s die aan bod komen tijdens ons Verziekingsdebat. Tijdens deze interactieve lezing kun je je laten voeden door onze visie op bevlogenheid, helderheid krijgen over persoonlijke bevlogenheid en jouw ervaringen uit de praktijk inbrengen in het debat. Kortom een energieke setting die alle ruimte biedt tot inspireren en geïnspireerd worden.Impactdag Bevlogenheid

Op 6 april 2017 organiseerden we de eerste van een reeks impactdagen op een prachtige locatie in Rotterdam bij Let’s Meet At My Place in de Hofbogen. Tijdens deze Impactdag bevlogenheid kan je je score peilen op onze bevlogenheidsmeter, je (latente) talenten onder het stof vandaan halen en eens oppoetsen. Je valkuilen onderzoeken en onderkennen en nieuwe richting vinden, ondanks mogelijke beren op je weg. Door onze visie op bevlogenheid, krijgen deelnemers helderheid over hun persoonlijke bevlogenheid en veerkrachtige focus op bevlogen in bedrijf zijn. Kortom een verhelderende energieke dag die alle ruimte biedt tot inspireren en geïnspireerd worden.Inspiratiediner

Wat is wijsheid? Een beweging starten, je netwerk deelgenoot maken van je visie, op zoek naar informatie waar je zelf niet op komt.
Iedere organisatie heeft vragen waar het antwoord niet gelijk voorhanden is. Mocht je input willen van binnen en buiten je eigen organisatie in een comfortabele sfeer, bieden wij inspiratiediners. Diners waarin we zorgen voor een locatie met de juiste sfeer en met voedsel dat met zorg is bereid. En vooral ook voor een concept waarin alle ruimte is om elkaar te voeden met: persoonlijke ervaringen en inzichten. Feed en feedback!
In Dordrecht bij Villa Augustus organiseerden wij een inspiratiediner om onszelf te laten voeden. In een bont gezelschap van mensen uit ons netwerk hebben wij volop feedback in ontvangst genomen op onze missie en visie. We kozen tijdens dit diner voor een mix van presenteren en dialoog aangevuld met een organisatieopstelling.Netwerkspel

De bodem van een groot deel van Nederland bestaat uit slappe klei- en veenlagen. Dat maakt dat die bodem voortdurend daalt. Het resultaat is dat woningen, bedrijfspanden, wegen, rioleringen en groenvoorzieningen verzakken. De impact voor bewoners en ondernemers is groot.
Het Platform Slappe Bodem brengt nationale, lokale en provinciale overheden, waterschappen, kennisinstellingen en bedrijfsleven samen, om te komen tot een integrale aanpak vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid.
Voor het Congres dat zij organiseerden in theater ‘de Spiegel’ in Zwolle, ontwikkelden wij een netwerkspel, waarin we humor, openheid en inhoud combineerden. Dit concept maakte de weg vrij naar mooie verbindingen tussen de netwerkpartners. Verbindingen die keihard nodig zijn voor de aanpak van dit landelijke dilemma.